Zonnecosmetica

Bij Figaro Hair-Beauty-Sun Venlo bent u op het juiste adres voor deskundig advies op het gebied van zonnecosmetica. Onze deskundige medewerkers leggen u graag uit met welke producten u sneller bruin kunt worden en hoe u uw huid kunt beschermen tegen uitdroging en veroudering. Figaro Hair-Beauty-Sun venlo biedt u een uitgebreid assortiment bruiningsversnellers en bruin versterkende crèmes van Devoted Creations.

 

Let op: Zonnecosmetica voor onder de zonnebank is door het gebrek aan beschermingsfactor niet geschikt voor gebruik in de buitenzon.

Devoted Creations


In onze zonnestudio verkopen wij alleen producten van Devoted Creations. Bruiningsversnellers en bruin versterkende crèmes van dit kwaliteitsmerk zijn al verkrijgbaar vanaf € 3,45 per zakje. Zonnecosmetica van Devoted Creations staat garant voor een uitstekende verzorging zonder minerale oliën: de producten werken in de huid, in plaats van erop.

Bruiningsversneller

Alle zonnecosmetica in ons assortiment is bruiningsversnellend en beschermt daarnaast tegen huidveroudering. Met een bruiningsversneller en bruin versterkende crèmes wordt u sneller bruin en blijft u  langer bruin, doordat de melanine-aanmaak wordt gestimuleerd. Het is absoluut niet zo dat u eerder verbrandt door een bruiningsversneller.

Geen SPF smeren

Voor de zonnebank is het van belang dat u geen SPF (beschermingsfactor) smeert: deze zonnecosmetica is alleen voor gebruik onder de buitenzon. De SPF houdt de UV-straling tegen die u nodig heeft om een bruine kleur te krijgen. Met SPF-zonnecosmetica verbrandt u niet, maar wordt u onder de zonnebank ook niet bruin. De UV-straling wordt gedoseerd door het aantal minuten aan te passen.

Voorkom uitdroging

Tijdens het zonnen droogt uw huid sneller uit. En een droge huid wordt moeilijker bruin: gebruik daarom een crème om uitdroging te voorkomen. Gewone bodylotion, dagcrèmes en zalfjes zijn niet geschikt om het vochtverlies onder een zonnebank tegen te gaan. Onze medewerkers adviseren u graag welke producten u wel kunt gebruiken.Zonnecosmetica-tips

Houd er rekening mee dat veel dagcrèmes beschermingsfactor 15 of hoger bevatten. Hierdoor wordt u minder snel bruin onder de zonnebank. Verwijder daarom uw dagcrème voordat u gaat zonnen.

 Wanneer uw benen moeilijk bruinen, kunt u ze voor het zonnen licht scrubben. Wij raden eveneens aan om een product met bronzer (zelfbruiner) te gebruiken voor mooie bruine benen.

Onze producten bevatten geen conserveringsmiddelen.

Zakjes zonnecosmetica kunt u na opening nog één week bewaren, geopende flessen maximaal één tot anderhalf jaar.