Sebastian

Waar het merk Sebastian begon

Geri Cusenza en John Sebastian

Het stylistenduo uit L.A. stylist is begin jaren ’70 vastberaden om grenzen te verleggen en een generatie van flower power naar fearless hairfashion te leiden. Sebastian wordt gefundeerd op dit principe van fearless ofwel onverschrokkenheid. Een verlangen naar innovatie en ‘changing the game’ is vanaf het eerste moment onze bestaandsreden geweest. En dat is vandaag de dag niet anders.

Philosophy

PROFESSIONAL BY PROFESSIONALS

Het is onze missie om de uitdagingen waar haarstylisten dagelijks voor staan te vereenvoudigen en op te lossen. We onderwijzen niet, we provoceren en prikkelen de fantasie. Je kent de regels al, wij nodigen je uit deze te doorbreken. Onze educatie inspireert de kunstenaar in elke haarstylist en stelt hem of haar in staat om met nieuwe technieken niet eerder vertoonde looks te creëren. 

We doen haar, business en educatie anders, verrassen voortdurend en maken verrassende connecties om iets nieuws te creëren. Decennia van innovatie, gefocust op de haarstylist, heeft gewoon verheven tot buitengewoon, van de eerste educatiefilm tot de eerste online cursus. En de online tools van nu zijn ontworpen voor jouw succes: de Sebastian StyleVision app en Salon Marketing materialen stellen jouw vakbekwaamheid centraal en maken van jouw salon een magneet voor trendsetters.

Koleston Perfect mixing

BEAUTY HERDEFINIËREN

Sebastian is altijd op jacht naar What’s Next. Want het volgende grootse idee en de nieuwe artistieke draai veranderen de manier waarop de wereld creëert en hervormen de wereld zoals we die zien. Van het begin af aan is het leven onze inspiratie, en dat is altijd zo geweest. Wij definieerden de dreadlock look, wij creëerden voor het eerst de wetlook en wij ontwikkelden het eerste crimping iron waarmee een hele generatie gestyled werd. Onze kunst verbetert de wereld die je om je heen ziet en vergroot je fantasie nog meer.

Koleston Perfect mixing

FORTY YEARS OF FIRSTS

Van het begin af aan heeft Sebastian haarstylisten en stijlliefhebbers voorzien van nieuwe producten, tools en technieken. Onze stijlen doen het goed in de schijnwerpers, in de salon en op straat. Onze innovaties maken de dingen eenvoudiger en brengen zelfexpressie binnen handbereik. 

Elk decennium omvat een assortiment iconen die de grenzen van haarcreatie tarten. Cellophanes was de eerste kleur die ook keuzevrijheid gaf. Shaper, de eerste wat-je-maar-wil haarspray ter wereld. Potion 9 creëerde de basis voor onbegrensde stijl en Eruptek injecteerde haar met explosieve wolken van textuur.

Koleston Perfect mixing

SEBASTIAN ON STAGE

Ons collectief van creatieve geesten is nauw verbonden en houdt de cult van onbegrensde zelfexpressie in leven. Sebastian bracht als eerste de kunst van het kappersvak op het podium, met indrukwekkende optredens die de zintuigen overweldigden. Onze looks veroveren de catwalks van de modehoofdsteden en onze lokale en wereldwijde bijeenkomsten inspireren en tillen haar naar een hoger niveau.

SHAPING TOMORROW

Zij zijn de smaakmakers die de grenzen van stijl en design doorbreken. Zij vinden inspiratie in elk aspect van het leven. Zij bepalen What’s Next. Dit zijn de creators van Fearless Hair Fashion…

SHAY DEMPSEY

SHAY DEMPSEY

Global Art Director

Sebastian Robert Lobetta

ROBERT LOBETTA

Creative Visionary

THE INTERNATIONAL ARTISTIC TEAM

Anthony COLE

Anthony COLE

Angelo VALLILLO

Angelo VALLILLO

La Toya VELBERG

La Toya VELBERG

Reto CAMICHEL

Reto CAMICHEL

German BURGUES

German BURGUES

Pedro SALDANA

Pedro SALDANA

Diva POULOS

Diva POULOS

Omar ANTONIO

Omar ANTONIO

Riadh EL HENDI

Riadh EL HENDI

Marylle KOKEN

Marylle KOKEN

Cristina RODRIGUES

Cristina RODRIGUES

Brad LEPPER

Brad LEPPER

Sebastian Nina Larsen

Nina LARSEN