Zonnestudio

Ergoline prestige 1400

  Ergoline prestige 1400

  Met de Ergoline Prestige 1400 kiest u voor de beste zonnebank aller tijden. Deze krachtpatser is het topmodel van de nieuwe luxe klasse zonnebanken van Ergoline. De Ergoline Prestige  is standaard uitgerust met een handmatig bedienbare bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound. Met deze hoge kwaliteit zonnebank wordt zonnen complete welzijnsbelevenis.

   

  Eenvoudige bediening

  De Ergoline Prestige 1400 is eenvoudig te bedienen dankzij het nieuwe Control Center en NFC Connect. Uiteraard kunt u altijd één van onze professionele medewerkers om hulp vragen. Bij Figaro Hair-Beauty-Sun Venlo adviseren wij u ook graag welk type zonnebank het beste bij u past en welke zonnecosmetica u het beste kunt aanbrengen.

   

   Voordelen van de Ergoline Prestige 1400
   – Bestbruinende zonnebank aller tijden
   – Nieuw Multi-Relax ligvlak
   – Aqua Fresh & Aroma
   – LED Light Show met meer dan 1.400 High Performance LED’s
   – Meer dan 200 geselecteerde kleuren en lichtanimaties
   – Helder verlichte bruiningstunnel

  Bekijk introductie video van Ergoline 1400 

  Ergoline prestige 1100
   De Ergoline Prestige 1100 is dé zonnebank voor de gevorderde gebruiker. Als uw huid al enigszins getint is, raden wij aan om onder deze zonnebank plaats te nemen. Dankzij 52 UV-lampen, een gezichtsbruinersysteem met 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruine teint.

   
  Kies voor comfort

  Zonnen onder de Ergoline Prestige is een heerlijk comfortabele ervaring. Climatronic Plus en de transparante acrylschermen aan het hoofd- en voeteneinde zorgen ervoor dat de door u gewenste temperatuur sneller bereikt wordt én constant blijft. Met het 3D-Sound-systeem geniet u van uw eigen muziek in uitstekende geluidskwaliteit.

   

  Eenvoudige bediening

  Bediening van de Ergoline Prestige 1100 is eenvoudig dankzij de bedieningscockpit met duidelijke symbolen en begeleidende Voice Guide. Heeft u vragen? De professionele medewerkers van Figaro Hair-Beauty-Sun assisteren u graag!

   Spring onder de Ergoline Prestige 1100

   – Gegarandeerd een intens bruine teint
   – 52 UV-lampen, 4 gezichtsbruiners en extra UV-B-lampen
   – Aqua Fresh & Aroma
   – Climatronic en gesloten bruiningstunnel
   – 3D-Sound-Systeem met mp3-dock-in en SD-card-slot
   – Eenvoudige bediening

  Ergoline Inspiration 400

  Comfortabel bijbruinen onder een Ergoline Inspiration 400? Het kan bij Figaro Hair-beauty-sun in venlo. Bij ons kunt u zonder afspraak binnenlopen. De Ergoline Inspiration 400 is geschikt voor de beginnende gebruiker en biedt veel comfort. Het ligvlak is ergonomisch gevormd en de bruiningstunnel is bijzonder ruim en helder verlicht.

   

  De zonnebank is eenvoudig in te stellen en te bedienen. Mocht u toch assistentie nodig hebben, dan kunt u natuurlijk altijd één van onze medewerkers aanspreken.

   

  Optimaal bruiningsresultaat

  De Ergoline Inspiration is voorzien van 38 UV-lampen en 3 Ultra Performance Plus-gezichtsbruiners, waardoor u altijd verzekerd bent van een optimaal bruiningsresultaat. Diverse modellen Ergoline Inspiration 400 zonnebanken zijn voorzien van Comfort Cooling en/of Aqua Fresh & Aroma. De medewerkers van Figaro Hair-beauty-sun adviseren u graag welk type zonnebank het beste bij u past.

   

   -Kies voor de Ergoline Inspiration 400
   – Geschikt voor de beginnende gebruiker
   – Optimaal bruiningsresultaat: van top tot teen
   – 38 UV-lampen en 3 Ultra Performance Plus-gezichtsbruiners
   – Ruim en ergonomisch gevormd ligvlak
   – Makkelijk in te stellen

  Ergoline Evolution 500

  Maak kennis met de Ergoline Evolution 500. Deze zonnebank is geschikt voor de beginnende tot middelmatige gebruiker. U vindt de Ergoline Evolution 500 bij Figaro Hair-Beauty-Sun. Deze zonnebank staat garant voor een gelijkmatig gebruinde huid: van top tot teen. Bediening van de zonnebank is eenvoudig. Bij vragen kunt u altijd één van onze medewerkers aanspreken.

   

  Zonnen in comfort

  De Ergoline 500 is voorzien van een reflector systeem, waardoor het tijdens het zonnen nooit te warm wordt. Ook is de zonnebank voorzien van Aqua Fresh & Aroma, zodat u tijdens uw zonnebanksessie kunt genieten van een heerlijk verfrissende nevel. Kom langs bij Figaro Hair-Beauty-Sun en neem plaats onder deze comfortabele zonnebank.

   

  Kies voor de Ergoline Evolution 500
   – Geschikt voor de beginnende tot middelmatige gebruikers
   – Gelijkmatige bruining van uw hele lichaam
   – Reflector systeem
   – Aqua Fresh & Aroma
   – Eenvoudig in te stellen

  Ergoline Classis 700

  Voor de gemiddelde tot gevorderde bruiner is de Ergoline Classic 700 een uitstekende keuze. Deze luxe zonnebank staat garant voor mooie bruiningsresultaten. De Ergoline Classic 700 is voorzien van sterke lampen die geen lichaamsdeel onbelicht laten. Zo is dit type zonnebank standaard uitgerust met verstelbare gezichtsbruiners en schouderbruiners. Loop binnen bij Figaro Hair-Beauty-Sun Venlo en neem plaats onder deze geavanceerde zonnebank.

   

  Altijd de perfecte temperatuur

  U kunt de gewenste temperatuur zeer nauwkeurig instellen. De Ergoline Classic 700 is voorzien van een airco en dimbare gezichtsbruiners, zodat u kunt bijbruinen zonder last van de warmte. Ook wanneer u al heeft plaatsgenomen onder de zonnebank kunt u de verschillende toepassingen eenvoudig zelf instellen. Uiteraard kunt u hiervoor ook altijd één van onze medewerkers aanspreken.

   

  Maak kennis met de Ergoline Classic 700
   – Voor de gemiddelde tot gevorderde bruiner
   – Gegarandeerd mooie bruiningsresultaten
   – Verstelbare gezichtsbruiners
   – Individueel instelbare temperatuur
   – Voorzien van airconditioning
   – Eenvoudig zelf in te stellen